Ilmastoteko ilman investointia

Yhteinen ilmastomme on kriisissä ja ilmaston muutoksen pysäyttämiseksi tarvitaan tekoja. Hiilidioksipäästöjen vähentäminen on ensisijainen toimenpide. Asuminen on suurin hiilidioksidipäästöjen aiheuttaja Suomessa, koska asuntojen käyttämä lämpöenergia tuotetaan edelleen pääosin fossiilisilla polttoaineilla.

Smart Heating Oy on kehittänyt ja tuonut markkinoille täysin uudenlaisen Puhdas Lämpö -tuotteen, jossa taloyhtiön poistoilman lämpöenergia kierrätetään takaisin asukkaiden käytettäväksi. Tämän ratkaisun avulla musta hiilijalanjälki muuttuu vihreäksi kädenjäljeksi.

Tämä merkittävä ilmastoteko ei vaadi taloyhtiöiltä investointia. Puhdas Lämpö -tuote ei rasita taloyhtiön taloutta lainkaan, ja antaa taloyhtiölle paremmat mahdollisuudet muiden remonttitarpeiden hoitamiseen.

40

PROJEKTIA

52

RAKENNUSTA

68

LTO-LAITETTA

2033

HUONEISTOA

Teknologia ja ratkaisut

Taloyhtiöillä on nyt mahdollisuus puolittaa asumisen päästöt ilman omaa investointia energiatehokkuuteen. Smart Heating Oy toteuttaa lämmitysratkaisut energiayhtiö –periaatteella, jossa hybridilämmitysjärjestelmät toimitetaan kiinteistöön täysin valmiina kokonaisuuksina ja taloyhtiö saa käyttöönsä puhtaan lämmön paikallisen kaukolämmön hinnalla.

Taloyhtiön lämmitysjärjestelmä, ilmanvaihto ja kiinteistöautomaatio uusitaan vastaamaan tämän päivän vaatimustasoa. Uusi lämpösopimus sisältää myös täyden etävalvonnan ja huollon, eikä taloyhtiön tarvitse jatkossa kantaa lainkaan huolta lämmitysjärjestelmänsä toiminnasta.

Asiakaskokemuksia

Huipputehon optimointi

Kaukolämmön tehomaksu määräytyy yleensä mitatun huipputehon (kW) perusteella. Kiinteistön todellinen kaukolämpötehon tarve on kuitenkin yleensä pienempi, kuin tehomaksun perusteena oleva hetkellinen huipputeho. Toisin sanoen kaukolämpöteho käy usein hetken aikaa turhan korkealla, mikä nostaa tehomaksuja aivan turhaan. Tähän on nyt olemassa ratkaisu, josta hyötyvät sekä kaukolämmön tilaaja että toimittaja.

Smart Heating Optipower on laite, joka valvoo ja optimoi kaukolämmön huipputehon käyttäytymistä. Käytännössä Optipower muuttaa kaukolämmön kulutusta tasaisemmaksi, jolloin huipputehon piikit jäävät huomattavasti pienemmiksi. Lämmitysenergiasta ja asumismukavuudesta ei kuitenkaan tingitä, vaan säästö syntyy leikatusta tehomaksusta. Myös kaukolämpöverkosto hyötyy huipputehojen tasoittamisesta. Laite soveltuu kaukolämpökiinteistöihin minkä tahansa lämmönsäätimen rinnalle.

Optipowerin säästöpotentiaali on yleensä 10-20% kaukolämmön perusmaksusta.

Ajankohtaisia uutisia

Isännöintipäivät Hartwall Arenalla 17.-18.9.

Olemme mukana näillä Isännöintipäivillä näyttelyosastollamme nro 93. Tervetuloa!

Lue lisää...

Kaksi kerrostaloa siirtyy lämmön kierrätykseen Tampereen keskustassa.

Toteutamme poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmät kaukolämmön rinnalle Tampereen keskustassa sijaitseviin taloyhtiöihin: Asunto-osakeyhtiö Rautatienkatu 24 ja Asunto Oy Tampereen Puutarhakatu 12.

Lue lisää...