Tiimissämme on nyt avoinna vastuullinen paikka yrittäjähenkiselle huoltopäällikölle

Julkaistu: 19 maaliskuun, 2024

Meillä Smart Heatingissä halutaan jatkuvasti kehittyä ja mennä eteenpäin. Nyt rekrytoimme liiketoiminnan kehittämisestä ja kasvattamisesta motivoitunutta Huoltopäällikköä vastaamaan meidän huolto- ja palveluliiketoiminnasta. Tehtävä on meillä aivan uusi, joten siinä pääset itse luomaan työsi melko puhtaalta pöydältä. Jos tuntuu että nyt kolahti, lue eteenpäin!

Huolto- ja palveluliiketoiminta on todella tärkeä osa Smart Heating Oy:n kokonaispalvelua. Olemme toteuttaneet jo yli 130 kerrostalojen älykästä hybridilämmitysjärjestelmää, jotka kaikki ovat meidän oman huolenpitosopimuksen ja tuottotakuun alla. Toimittamamme laitteistot voivat sisältää esimerkiksi poistoilman lämmön talteenoton, maalämmön, ilma-vesilämpöpumpun, kaukolämmön, viilennyksen, aurinkopaneelit ja joissakin tapauksissa jopa sähköautojen latauslaitteet. Taloyhtiöissä asukkaille tärkeintä on keskittyä asumiseen sekä elämään kodissa mahdollisimman huolettomasti ja ammattilaisten tehtävä on huolehtia taloteknisten ratkaisujen ylläpidosta, huollosta ja tarvittavista korjauksista.

Me ajattelemme, että näiden isompien lämpöpumppujärjestelmien toimittaminen ilman vastuullista elinkaaripalvelua olisi suorastaan heitteillejättö. Teemme kaikkemme, jotta lämmitysjärjestelmien valvonta pelaa ja tekniikka tuottaa kuten kuuluukin. Tavoitteenamme on siis varmistaa etävalvonnalla ja huolenpidolla, että energiaremontin jälkeen tyytyväisinä pysyvät niin asukkaat, hallitus kuin isännöitsijätkin. Unohtamatta tietenkään auringon tarkkoja kiinteistösijoittajia, joille investointi energiaremonttiin tulee olla mahdollisimman varma ja taloudellisesti kannattava päätös.

Tämän asiakasystävällisen kokonaispalvelun ympärille olemme rakentaneet kymmenessä vuodessa Smart Heating Oy:n kasvutarinan, ja tätä tarinaa vahvistamaan kutsumme nyt johtoryhmätason tekijää joukkueeseemme.

Huollon ja korjausten tarve kasvaa lämpöpumppujen yleistyessä voimakkaasti. Suomessa on myyty jo yli miljoona lämpöpumppua ja ne kaikki tarvitsevat huoltoa ennen seuraavaa uusimista. Tavoitteenamme onkin kasvattaa tätä liiketoiminnan osaa nyt nopeasti. Palveluliiketoiminta keskittyy Smart Heating Oy:n huolenpitosopimuksen piirissä olevien älykkäiden lämmitysjärjestelmien etävalvontaan. Huoltoliiketoiminta tuottaa huollon ja korjaukset sekä lämpöpumppujen vuosihuollot ja korjaukset. Omien järjestelmien lisäksi tarjoamme huolto- ja korjauspalvelua myös muiden toimijoiden lämpöpumpuille.

Huoltopäällikön vastuulla tulee olemaan huoltohenkilöstön johtaminen, liiketoimintaosa-alueen toiminnan ohjaus, taloudellinen tulos ja liiketoiminnan kasvattaminen. Huoltopäällikkö tulee toimimaan osana Smart Heating Oy:n johtoryhmää.

Huoltopäällikön arjen työtehtäviin tulee kuulumaan muun muassa työn organisointi, asiakkaiden hankinta, asiakassuhteiden ylläpito sekä vahvistaminen, laskutuksesta ja kannattavuudesta huolehtiminen sekä uuden henkilöstön rekrytointi ja perehdyttäminen.

Tiedän, että siinä on paljon hommaa ja juuri siksi tarvitsemme tähän vahvan tekijän. Uskon kuitenkin, että työ tulee olemaan antoisaa ja meidän koko johtoryhmän tuella tulet siinä varmasti onnistumaan.

Tutustu työpaikkailmoitukseen tarkemmin tästä:  https://www.smartheating.fi/tyopaikat/

Pertti Nissilä

Toimitusjohtaja

Smart Heating Oy

0504621299

pertti.nissila@smartheating.fi