Työnkuvaus:

Haemme projektipäällikköä vastaamaan uudisrakennuskohteiden ja saneerausprojektien vetämisestä. Hoidettavat työmaakohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla.

Vastaat tehtävässäsi asuinkerrostalokohteidemme työmaiden organisoinnista, työvaiheiden koordinoimisesta, aikatauluttamisesta sekä työmaiden tyylikkäästä läpiviemisestä. Sinulla tulee olemaan useita projektikohteita samanaikaisesti.

Projektipäällikkönä hoidat työmaiden tiedottamisen ja raportoinnin eri sidosryhmien suuntaan. Vastaat työmaakohteiden yleisestä siisteydestä sekä hoidat tiedonkulun asukkaiden, hallitusten ja isännöitsijöiden kanssa.

Toivomme sinulta aiempaa LVI-alan työkokemusta tai riittävää talotekniikan tuntemista. Odotamme, että tunnet LVI-työn lainalaisuudet ja osaat johtaa projekteja. Tehtävänäsi on muun muassa suunnitelmien ja putkireittien läpikäyminen suunnittelijan ja asentajien kanssa, tarvikkeiden tilaaminen työmaille, tarvittavien aliurakoitsijoiden hankkiminen sekä aliurakkasopimusten tekeminen.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn vihreän siirtymän toteuttajana. Pääset mukaan kasvuyrityksen mielenkiintoisiin ja haastaviin työtehtäviin sekä kehittämään ammattitaitoasi erilaisissa projektinjohtotehtävissä. Työaikasi on joustava, vapaus ja vastuu -periaatteella.

Lisääthän tietoihisi oman palkkatoiveesi. Tyypillisesti maksamme tästä työtehtävästä 4000€ - 6000€ kuukaudessa.

Jätä hakemus sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Lisätietoa tehtävästä antaa:

Pertti Nissilä
Toimitusjohtaja
0504621299
pertti.nissila@smartheating.fiHakuaika: 31.7.2023 mennessä. Pidämme haastattelut elokuun aikana.