PUHDASTA LÄMPÖÄ TALOYHTIÖILLE

Julkaistu: 20 elokuun, 2019

UUDENLAINEN ENERGIAYHTIÖ PERUSTETTU

Smart Heating Oy:n puhtaan lämmön kokonaispalvelu mahdollistaa asumisen hiilipäästöjen puolittamisen taloyhtiöissä. Investoimme kiinteistökohtaisiin energiajärjestelmiin, joilla tuotamme lähes hiilineutraalia lämpöenergiaa asukkaiden tarpeisiin.

Tämä ilmastoteko ei vaadi taloyhtiöiltä investointia.

Smart Heating Oy toteuttaa ja SH Energia Oy investoi kiinteistökohtaisiin lämmitysjärjestelmiin ja myy puhdasta lämpöenergiaa taloyhtiöille. Lämmitysjärjestelmät ovat älykkäitä hybridilämmitysjärjestelmiä ja voivat sisältää kohteesta riippuen esimerkiksi poistoilman lämmöntalteenoton, kaukolämmön, maalämmön tai näiden yhdistelmän. Smart Heating Oy käyttää kohteissa alan edistyksellisintä teknologiaa uusiutuvan energian käytössä ja lämmön kierrättämisessä. Näin vähennetään asumisen hiilipäästöjä merkittävästi.

SH Energia Oy:lle on myönnetty toisena yrityksenä Suomessa Nordea Pankin vihreä yrityslaina. Tämä mahdollistaa hajautetun energiajärjestelmän toteuttamisen.

Taloyhtiöiden on helppo siirtyä uuden energiayhtiön asiakkaiksi ja puhtaan lämmön käyttäjiksi, koska toimintamalli ei edellytä niiltä erillistä laiteinvestointia. Taloyhtiö saa lisäksi uutta tekniikkaa lämmitykseen ja ilmanvaihtoon, maksuttoman etävalvonnan ja huollon sekä paremman energiatodistuksen. Uudella tekniikalla asumisen olosuhteet paranevat tuntuvasti. Asukkailla on halutessaan mahdollisuus seurata hiilipäästöjen säästöjä mobiilisovelluksella.