Toteutamme Asunto Oy Helsingin Marineen maalämpö- ja viilennysjärjestelmän

Julkaistu: 18 joulukuun, 2018

Smart Heating Oy on valittu älykkään geoenergiajärjestelmän toteuttajaksi ICON Kiinteistörahastojen rakennuttamaan uudiskohteeseen, Asunto Oy Helsingin Marineen. Kyseessä on merenläheisen Lauttasaaren kärkeen sijoittuva moderni, asukaslähtöinen, uutta ajattelua omaava kerrostalo.

Suora lainaus hankkeen verkkosivuilta: ”ICON Marinen suunnittelussa on panostettu ekologisuuteen ja digitaalisuuteen. Energiankulutus on nyt ja tulevaisuudessa yksi suurimmista asumisen kustannuksista. ICON Marinessa on ongelmaa ratkaistu hybridilämpöjärjestelmällä. Järjestelmä tuottaa suurimman osan rakennuksen lämmöntarpeesta maalämmöllä, mikä on uusiutuva energianlähde. Maasta saatava energia vähentää ostoenergiatarvetta, mikä näkyy omistajille pienempänä hoitovastikkeena (2,6 € / m2). Ekologisuus tarkoittaa säästöjä, jotka voi käyttää vaikkapa harrastuksiin.

ICON Marinessa digitaalisuus on käsinkosketeltavissa, se helpottaa asumisen arkea ja tekee huoneistoista mukavia käyttää. Elektroninen lukitus helpottaa kulunvalvontaa, sensoreita hyödyntävä ilmanvaihto optimoi olosuhteita havaitun muutoksen mukaan ja digitaalisen hallinnointipalvelun kautta huoneiston tiedot löytyvät käden käänteessä ja esimerkiksi huoltotöiden tilaaminen ja ilmoittaminen onnistuu helposti sovelluksen avulla!” Lisää täällä: https://www.iconmarine.fi/icon-marine/