Viilu ja Smart Heating yhteistyöhön

Julkaistu: 24 elokuun, 2022

Kotimainen kiinteistöalan ohjelmistoyritys Viilu Solutions Oy ja cleantech-alan kasvuyritys Smart Heating Oy yhteistyöhön. Rajapintayhteistyö mahdollistaa yritysten yhteisille asiakkaille Viilu-palvelun kautta digitaalisen energiaseurannan sekä säästö- ja kulutusseurantatietojen tarkastelun ja Smart Heatingin energiatehokkuuden kokonaisratkaisun lähes 100 taloyhtiön kokemuksella.

Yhteinen ilmastomme on kriisissä ja ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi tarvitaan tekoja. Hiilidioksipäästöjen vähentäminen on ensisijainen toimenpide. Asuminen on suurin hiilidioksidipäästöjen aiheuttaja Suomessa, koska asuntojen käyttämä lämpöenergia tuotetaan edelleen pitkälti fossiilisilla polttoaineilla, kertoo Smart Heating Oy:n toimitusjohtaja Pertti Nissilä.

Smart Heating Oy on kotimainen cleantech-alan kasvuyritys, joka toteuttaa modernit lämmitysratkaisut kokonaisurakointina taloyhtiöihin ja muihin suuriin kiinteistöihin. Järjestelmän keskiössä on aina älykäs kiinteistöautomaatio, joka ohjaa lämmitys- ja viilennyslaitteita mahdollisimman energiatehokkaasti yhteen kaikissa olosuhteissa. Asennusurakan jälkeen laitokset jäävät etävalvontaan ja huolenpitoon ylläpitosopimuksella. Smart Heating Oy on toteuttanut energiaremontin jo lähes 100 taloyhtiöön ja sen tavoitteena on edelleen kasvaa ja kansainvälistyä.


Elämme Euroopassa keskellä energia- ja ilmastokriisiä. Asunto-osakeyhtiöt ovat merkittävä osa kansallisvarallisuuttamme ja osa energia- ja ilmastokriisiä. On ensiarvoisen tärkeää, että asunto-osakeyhtiöiden isännöitsijät, asukkaat ja osakkaat sekä hallituksien jäsenet pääsevät seuraamaan oman kiinteistönsä energian kulutusta reaaliaikaisesti, kertoo Viilu Solutions Oy:n palvelu- ja kehitysjohtaja Tuomas Jurvelin. Haluamme olla mukana talkoissa ja kriisin hoitamisessa mahdollistamalla nopean ja reaaliaikaisen energiaseurannan palvelumme kautta, jatkaa Jurvelin.

Viilu on kotimainen verkkosovellus ja palvelu isännöintiyrityksille ja taloyhtiöiden hallituksille, osakkaille ja asukkaille. Tällä hetkellä Viilu-palvelua käyttää yli kolme tuhatta asunto-osakeyhtiötä ja kiinteistöä ympäri maan.

Lisätietoa:

Palvelu- ja kehitysjohtaja

Tuomas Jurvelin

Viilu Solutions Oy

041 467 5401

tuomas@vii.lu

Toimitusjohtaja

Pertti Nissilä

Smart Heating Oy

050 462 1299

pertti.nissila@smartheating.fi